”AURINKO LASKEE LÄNTEEN..”

Enbusken eilistä vierasta, Jussi Halla-Ahoa voisin kuunnella pitenpäänkin pitkästymättä. Harvinaista herkkua. Sensijaan Ruohonen-Lernerin esiintulot medialle tekevät mielestäni tuhoa puolueen sisällä ja äänestäjät ovat äimänkäkenä.
Rouvan koppavuus työmies Putkosta kohtaan kertoo omaa karua kieltään.YLE:lle lipsahtanut työmies Putkosen yksityis-meili pistääpi ihmettelemään, onko salasana rouvalta hukassa.
RS/Uimosen Risto kolumnoi puolue-puheenjohtajien kertakäyttö-meiningistä kahvikeitinten tapaan. Roskiin vaan ja uutta pöytään. Äänestäjät kuulemma syypäät, kun suosio näin vispaa ees taas taivaanrannan maalarien suuntaan. Heinis sai mennä, keitintä ei korjattu, otettiin uusi Urputtaja käyttöön. Kovasti Uimonen kehui Juttaa, vaan luulenpa, jot tämä keitin se vasta kansalle maksaa arvonlisä-veroineen. Saksan Piraattipuolue laulaa vihreitä suohon..
Nalle njet, njet, njet tycka kansandemokraatti Kataisen johtamasta politiikasta. Jos Keskusta onnistuu löytämään neulan heinäsuovasta, se vetää pitemmän korren, kuin olisi alhossaan uskonut. Paavo ei se messias ole.
Manselainen, – Kansa kohisee Salen silmäpusseista. Tuksun lähipiiristä on vuodettu vinkki. Peräpukama-voide vaivaan kuin vaivaan.
(Otsikko syväkurkku Klimenko)

3 kommenttia artikkeliin “”AURINKO LASKEE LÄNTEEN..””
 1. avatar Leo Leppänen sanoo:

  Salen virallinen potretti on surkea. Näin siinä usein käy, kun yli kuusikymppinen kamreeri adoptoi runotytön vaimokkeeksi. Jopa ikäisekseen charmantin miehen on suostuttava valokuvansa retusointiin.
  Peruutan tietysti sanani, jos pressana Sale on syönyt naamarypyt suoraksi. Tämäkin on mahdollista. Onhan Mäntyniemessä kunnon sapuskat, eikä Salen tartte enää tyytyä Jennin salaattipitoisiin pöperöihin.

 2. avatar NU sanoo:

  Nyt kyllä ratsu kaatui.

 3. avatar riitta.nyqvist sanoo:

  Moro!
  Mielestäni Sale on onnensa ansainnut.
  Tänään on juotava leivos-kaffeet Novan poikien saaman kakun vuoksi.
  Kiitos Kallin, median ja raastuvan.
  Sitä vaan ihmettelen, kun ”siivetön,” ehdollista saanut Ike
  on tuomionsa jälkeen julkiseen tehtävään sopimaton,
  mutta kansanedustajaksi hän käypi lain mukaan.
  Riitta

Jätä kommentti

css.php