”EUTANASIAA MÄ TOIVON NOPEAA..”

Radio Häme kysyi ex-kansanedustaja Kirsi Ojansuun mielipidettä armomurhasta. Ojansuu kertoi olevansa sinut kuoleman kanssa. Sairaanhoitaja-äiti oli saanut Kirsin vakuuttuneeksi, arvokkaan elämän lopussa myös eutanasia on ”arvokas kuolema”-vaihtoehto.
Olen mm. vakavan sairauden, auto-kolarin yhteydessä kohdannut viikatemiehen, sinun-kauppoja en suostunut tekemään. Koen elämän niin arvokkaana ja ainutlaatuisena. Kuolemanpelkoa en tuntenut.
Emeritus-ministeri, lääkäri Claes Andersson kirjassaan Oton elämä toteaa, ”arvokkaan kuoleman” käsite pyörii poliitikkojen keskusteluissa. Varsinkin kun itse tai läheinen ei ole vaaravyöhykkeessä.
Anderssonin mielestä eutanasia-keskustelu on kulkemista miinoitetulla maaperällä, vaarallisen lähellä rodunjalostajien yli-ihmisvisioita.
Itselleni hiipii mieleen epäilys, ollaanko ko. keskusteluissa kaasuttamassa tietä kohti paisuntasäiliöiden kiertonopeuden korottamiseksi, ollaanko leikkaamassa saattohoidon kustannuksia..
Homo Sapiens ottaa oikeuden ”omiin” käsiin, tappaa laillisesti.
Claes Andersson, Oton elämä ”Oli johdonmukaista, että Oton sydän viimein sanoi sopimuksen irti: lopeta kun vielä ehdit ja olet elossa! Älä tuhlaa aikaa hyödyttömään jaakobinpainiin maan johtavien puolirikollisten rahanväärentäjien kanssa! Sinusta tulee ennemmin tai myöhemmin osa heidän puolitotuuksiaan ja sairasta vallanhimoaan.”
Otsikko Puolikuu/Nyt loppuu todellisuus

Jätä kommentti

css.php