”AATOSTA JALOA JA ALHAISTA MIELTÄ/EN OLE KATKERA, MUTTA KUITENKIN”

RS, Ajantasassa jopa Hassisen Jorma kohtasi voittajansa viestintätaidoissa. Tokmannin ex-omistaja, Kyösti Kakkonen ”loisti” kommenteillaan. Jan Vapaavuori on kuulemma papukaija, enemmistö poliitikoista marionetteja.. Toimittajan siirryttyä vaaliraha- ja kaavoitus-kaistalle, Kyösti Vapaavuoresta, ”Jätkä ei itsekään ymmärtänyt, mitä tekee.” Kakkosen oma vaaliraha-motiivi ”halu katsoa kansakunnan etua.” ?!
Suden hetkellä liikemies myi halpahalli-ketjunsa. Sen tuotteita ostaa enimmäkseen esim. Halosen Tartsan kannattajat. Ko. pressaa ei Kyösti K. digannut.
Viimeksi bisinesmies hermostutti tuulipuku-kansan, eikä henkilökuntakaan oikke tykänt, ko Kyöstiä vitutti liikevaihtoa rasittivat joulut, pääsiäiset ja muut pitkät vapaat. Kun on valtaa ja rahaa, ni ympärillä tahtoo useimmiten pyöriä parvi häntäkärpäsiä. Kunnon kriitikko kaverina pitäisi penaalin sisällön terävänä. PS. Mitä tulee Jan Vapaavuoreen, hänestä huokuu karisma, joka saa eturivin naaraat melkein pyörtymään. Ennen kaikkea Jan hallitsee myös viestintäkielen. Viimeksi hykertelin hänen tuikatessa tv-haastattelussa hienon piston demarien suuntaan – jäätelökesästä. Jyssyn terä on tylsistymässä. Väsy on ja vakivastaus liian usein ”Eihän tämä nyt mitään rakettitiedettä ole..” Manselaisen fanit ovat kyselleet, missä kommentit. Pieni loma-breikki vain.
(Otsikko, Viikonloppuisä ja Pieni ihmissydän)

Jätä kommentti

css.php