”VAIKKA TOTUUTTA JA TEHTÄVÄÄ TÄÄLLÄ PELÄTÄÄN”

Suomalaismiehen geneettisiä ominaispiirteitä, alkoholismia, väkivaltaisuutta, mykkyyttä, saa vapaasti arvostella aina ulkomaita myöten. Siitä ei sakkoja rapsahda, vaan saapi jopa Finlandia-palkinnon. Halla-aholle rapsahti sanktio ko. pohdinnoista. Halla-ahon kyseenalaistaessa myös sakkolihan käyttöoikeutta, sakkoahan siitäkin – hänelle. KO:n langettama tuomio nostaa tietyn lahkon maallisten lakiemme yläpuolelle. Samalla se antaa singnaalin eräänlaisesta sisäsiittoisuuden sallimisesta. Kyseinen päätös voidaan tulkita myös, kaikkia väestöryhmiä ja näkemyseroja ei kohdella tasavertaisesti. Sananvapaus pohdintoineen, valtavirrasta poikkeaminen, on nyt Suomen neuvostotasavaltojen liitossa Ison Veljen luupin alla. KO näyttää kääntäneen Muhamedin kertomukset yhtä lavealla otteella, kuin Saarikoski Odysseustaan. 13.5.2011/511, rikoslakiimme pykätty moka mahdollistaa varsin laaja-alaiset tulkinnat mm. toisinajattelijoiden taluttamiseksi oikeuden eteen kotomaamme kamaralla. Manselainen varoittaa Halla-ahoa, – Nyt on Jussi pidättäydyttävä hernesopasta. Pienikin tuhnu julkisella paikalla tullaan tulkitsemaan solvaukseksi tiettyä kansanryhmää vastaan. Ps. Öinen painajaiseni.. Seisoin Tarja Halosen nimittämien KO:n tuomarien edessä. Presidentti oli taannoin ”asettanut yleisön saataville mielipiteensä,” jossa perussuomalaiset leimattiin rasisteiksi. Äänestäjänä tunsin tulleeni loukatuksi ja leimatuksi myös. Sakkoahan siitä tuli – arvaas kenelle? (Innoitus HäSa/Tapio Lahtisen ”Hen lukee Ulysseusta.” Otsikko Maija Vilkkumaa/Totuutta ja tehtävää)

Jätä kommentti

css.php