”SILLOIN RUUSUT KUKKIVAT..”

Eivät krookukset kuki enää Jyssy. Välikysymys YLE:llä oli kuin lasten suusta kuultua. Kumpula-Natri uhosi ”Kun Urpilainen lyö käsilaukkunsa pöytään..” Eivät EU:n parkkiintuneet parrat käsilaukusta säikähdä Kumpula-Natri. Lapintie on näämmä ihan skutsissa. Ei Annika ymmärrä, ny mennään liittovaltioon, jolloin Pohjoismainen hyvinvointivaltio ajetaan kylmästi alas. Lapintien lapsenuskoa kuvaa sekin, että otetaan kuulemma pankki johtajalta pois, jos homma ei suju?! Eikä Annika niitä vastikkeitakaan ole otettavaksi. Brax suorastaan hurmioitui valtion grafiikasta, josta selviää laaja mahdollisuuksien taide. Iittalassa on hieno naivistien näyttely, ehkä ko. taiteen paikka olisi puukoululla. Urpilainen korosti kolmesti, jot Suomesta ei lähde euroakaan, ainoastaan takuut, ei rahaa.. APUVA! Jyssy hermostui Soinille. Kysyi kuin murrosikäinen, jolta oli just kavennettu Angry birds-peliaikaa.  – Pitäisikö minun mennä sanomaan Barrosolle, olette niin epäluotettava etten  anna teille edes kebab-baaria hoidettavaksi. Ja tämä pitäisi sanoa vielä englanniksi..(ref.)
Olin aistivinani Jyssyn äänessä jonkinsortin väheksyntää ko. bisneksen harjoittajia kohtaan. Ehkä erehdyin. Saksa työnsi Jyssylle pystin sopivasti, tietäen että suomalaiset ovat hulluna prenikoihin. Näin varmistettiin ettei Suomi irrottaudu kesken kyydin. Suomestahan on tullut EU:n sossu. Saksa on säästänyt valuuttansa pahan päivän varalle. Nou hätä, meillehän on Ruotsin kruunu tuttu jo satoja vuosia, kimppaan vaan, jos kalliista kyydistä pudotaan.
(Biisi on Tulipunaruusujen lp:ltä kupattu)

2 kommenttia artikkeliin “”SILLOIN RUUSUT KUKKIVAT..””
 1. avatar Aarno Järvinen sanoo:

  Kruunu vai markka
  Kyllähän se kruunu olis ihan hyvä muttakun meillä ei oo sitä kuningasta tai kuningatarta. Näin ollen markka pitäis saada takaisin ja kuitenkin pysytellä eeuussa. Puolustuspoliittisesti voitaisiin sitten muodostaa pohjolan puolustusliitto,eikö sellaista jo joskus haaveiltu.
  Näin kun tehtäisiin pikapuoliin niin ehkä 10 vuoden kuluttua saatettaisiin olla kuivilla.

 2. avatar riitta nyqvist sanoo:

  Terve Aarno!
  Meillä on täyspäinen pressa vaimoineen,
  en mä kaipaa kuningaskuntaa…
  Meillä on myös pressa, joka varoittaa köyhää Suomea sitoutumaan enää enempi,
  jakelemaan verovaroja EU:n pohjattomaan kuiluun.
  Tämä Jyssyn ja Urputtajan sokeus tulee kansalle kalliiksi,
  sen ovat lukuisat Telluksen todelliset talousasiantuntijat ja myös T. Soini – kertoneet.
  Mieluummin hallituksessa ja eduskunnassa lampaat määkivät,
  kuin myöntäisivät kalliit mokat.
  Kansa on raivoissaan
  Riitta

Jätä kommentti

css.php