”MONEY, MONEY MAKES THE WORLD”

Suosittelen syksyn kampanja-vastaaville Kämpin&Lähteen kirjaa ”Sydänten Presidentti.” Jussi Lähde selventää mm. strategian ja taktiikan välistä eroa. Olen vuosien varrella todennut usein, miten helposti nuo puurot ja vellit suloisesti sekoitetaan. Muistui mieleheni eka kampanja-aikani Iisakin kanssa. Varoitin häntä, ettei vaan ala veisata sitä samaa kulunutta virttä, mitä muut, jotta sotainvalidit, vanhukset, vaivaiset pelastan.. Ne olis jo pelastettu kymmeniä vuosia sitten, jos olis. Itsestään selvyyksiä, valitettavasti vain puheissa. Täsä taas kerään demariystäviä, kun paljastan varoittaneeni poikaa myös, jot ei omassa mainoskampanjassaan niin isolla sitä demari-tunnaria. Vuosikaudet puolueiden yhteismainonta on kuin suoraan etsintäkuulutuksista, naamat rivissä, vain raita-asut puuttuvat. Paras oivallus Haavisto-kirjassa oli se, ettei kiertueaikaa tuhrattu porukalle, joka muutenkin häntä äänestää. Kirjassa tulee lihaksi väittämä, omat koirat purivat. Puoluesihteeri Panu Laturin vallanhimo purkautuu hänen lähettämässään tekstiviesti-kampituksessa kampanjapäällikkö Kämpille. Lähde teoretisoi myös Väykän tappion syitä. Marimekon suunnittelija Matti Seppänen pääsee haukkumaan lyttyyn pressaehdokkaiden kostyymit, ”tylsää, tyylitajutonta, harmaata.” Joka-poika-paitaanko poliitikkojen pitäis pukeutua?! Tarjakin saa osansa ”vaate-vihapuheesta.” Mun poliittinen muisti muistaa Seppäsen Lippos-puku-haukuista huolimati, Paavon pukeutuvan uskollisesti Boss´iin. Eikä hää ihan huonommasta päästä ko. mannekiini olekaan. Matalaotsaisten Liiton pj. Konsta Kupiainen ilostuu tästä:
Jussi Lähde, ”- Ilman puoluesihteeri Kari Laitista Martti Ahtisaaresta ei olisi tullut presidenttiä.” Lähde sanoo kaipaavansa Laitista edelleen. FST:n vaalitentissä Haavisto valitsi Niinistölle tunnarin ”Money, money…” Pilkka meni kiville, kun Sale muistutti Pekan miljoonatalo-kaupoista ja kuittasi hymyillen, ”- Minulla ei ole semmoisia varoja, joten sinä olet rikkaampi kuin minä.” Manselainen, – EU-säännösten myötä krematorioihin tuli savuttomia alueita. (Lähde, lainat Riikka Kämppi&Jussi Lähde, Sydänten Presidentti/Otsikko kupattu Liza Minellin biisistä)

4 kommenttia artikkeliin “”MONEY, MONEY MAKES THE WORLD””
 1. avatar konsta.kupiainen sanoo:

  Matalaotsaisten Liitto ottaa ilomielin Jussi Lähteen jäseneksi. Vihdoinkin asia tulee kaikille selväksi: Kari ”Karppa” Laitinen oli mies paikallaan ja Janakkalan kunnan lahja sos.dem. väelle. Mr. Jungerin olisi pitänyt
  hieman ottaa mallia hänen arkielämän toiminnasta.

 2. avatar riitta nyqvist sanoo:

  Terve Konsta!
  Jussi Lähde puoluesihteeri Kari Laitisesta
  ”…hän oli keskustelija, jolla oli seinät lavealla ja ajatusten katto korkealla jalkojen silti nousematta matosta.”
  Lähde jatkaa,
  ”Kari Laitisen kyky kohdata ihmiset tasavertaisina oli ainutlaatuinen.”
  Lähde itse on siitä poikkeuksellinen ilmiö politiikan kuvioissa, hän sanoo kirjassa muutaman kerran, ”erehdyin,” ”olin väärässä.”
  Meidän paikallispolitiikassamme virheet, väärässäolot ulkoistetaan mm. ”virheistä on opittu…”
  Kun kritiikki/sen sietokyky loppuu, loppuu kehityskin.
  Riitta
  Matalaotsaisten Liiton sit. jäsen
  (Lainat Sydänten Presidentti)

 3. avatar konsta.kupiainen sanoo:

  On se hyvä, että ite Jussi Lähdekin sen jo tajuaa: Kari ”Karppa” Laitinen Janakkalan kunnan lahja sos.demille. Tästä hyvästä otamme Jussi Lähteen mielellään Matalaotsaisten Liiton jäseneksi.

  Leo ”Lexa” Leppänen senkuin ratsastaa maailman ääriin niinkuin Don Quite.

Jätä kommentti

css.php