”TÄSSÄ RUISKUTELLAAN OOTELLESSA UUTTA RETKEÄ..”

”Kiirastorstain” löysimmät horinat & aakkosten asettelut kuultiin Jyssyn ja Jutan ”vastuunkannossa, reiluuden saattelemana” – Arkadiasta. Oikea aivolohkoni innovoi hallitus-kässärin Agapetuksen Hilmanpäivien klooniksi. Filmissä osuuskaupan hoitaja pyörii paniikissa pitkin kylää etsien pruuttahuoneen kadonnutta avainta. Talo palaa kivijalkaan saakka, osuuskaupan hoitajan eksyessä ”oikotieltä” metsään. HäSa Talousnurkassa Juutilaisen Arno otsikoi ”Rehniltä puuttuu Risto Rytin strategia.” Niinpä puuttuu ja puuttuu paljon muuta, myös yllä mainitulta katastrofi-kaksikolta. Tilannetaju, pakki mm.. Meille suurille ikäluokille opetettiin selkärankaan saakka, valehtelu ja ahneus on syntiä. Velka itse Perkeleestä. Itsekeskeinen, vallanhimoinen, omantunnonvajetta poteva poliitikko oli yhtä harvinainen, kuin neekeri kylänraitilla. Naama muistettiin. Poikkesin lounaalla Luokkatoverin luona. Hän on valkopyykin kestävä demari ollut ikänsä. Liittyi&valveutui yhteiskunnallisiin asioihin, minun liidellessä samaan aikaan lavatansseissa ja valaistuessa lähinnä jazziin, Elvikseen, Beatles-ideologiaan. Luokkatoveri kahviin ja emännän makoisaan kakkuun päästyämme, ”- Toivon demareille rökäletappiota kunta-vaaleissa, jos jotain siitä oppisivat. Tää jumalaton verovarojen jako hulttio-velallisille ja sijoittajille hävittää pohjoismaisen hyvinvointivaltion peruspilarit. Suoraan sanoen ja anteeksi, nyt vituttaa! Olen kyllä joutunut toteamaan useastikin, ei ihminen koskaan muuta opi, kuin toistamaan virheitään. – Sekin aika voi vielä tulla Riitta, että työpaikat huutokaupataan. Se otetaan, joka halvimmalla lähtee sorvin ääreen.”
Manselainen, – Pesälän Mikko kuittaili lippukorvauksista lenneltyään meppinä Suomen ja Brysselin väliä.
”- Koskaan en ole perseelläni tienannut yhtä paljon kuin EU-parlamentissa pelkillä lentolipuilla.”
(Otsikko Juha Watt/Tulta päin! Laina/Talousnurkka/Arno Juutilainen)

Jätä kommentti

css.php