”..MEILLE TUOTIIN SONNI. SIITÄ TULI MEIJÄN LEHMÄN MIES JA SEN NIMEKSI PANTIIN ONNI.”

Kansanedustaja Anna Kontulalta odottaisin harkitumpaa randomia mediassa, kuin tämä viimeisin insesti- ja eläimiin sekaantumis-viesti. Kontulan mielestä on tarpeetonta kieltää laissa sukulaisia harrastamasta seksiä keskenään. Turha on myöskin Mansikilta mennä kyselemään, haluuko se sonnia vai… On Annan mielestä epäloogista, yhtä kaikki.
Noin epäloogista, loukkaavaa ja moraalitonta ei suustaan päästä median riepottelema Hakkarainen naisen-kaipuussaan, ei edes kahden kupin kumarassa, saati kahdeksan bofordin kaatokännissä. Median ex-edustajana ei mieleeni hiipisi leimata ja kyseenalaistaa Kontulan randomista koko Vasemmistoa. Pikkuisen punaisen viivan kylläkin vetäisen Arhikselle hänen pyrähdellessä vain itselle kivoissa kesätapahtumissa. Ministerin-pestissä sitä antaa tiettyjä singnaaleja nuorisolle ”paska-duuneista,” vaikkei niitä ite heti huomaisikaan. Manselainen ilmoitti vierailevansa lauantaina Nokian Sorvankylässä Sananmuunnos-festareilla. Voin vain arvata, millaisia kulttuuri-pläjäyksiä meiliini sataa tapahtuman jälkeen. Pieru-kisatkin on sitten pidetty jossainpäin Suomea. Ehkäpä nämä Lexan esille ottamat Kusi-festarit vain etsivät sisällöllistä ilmaisu-muotoaan Tavastehuussin riukula-maisemassa. (Otsikko kupattu Laaksosen Pienenä tyttönä/Stidit)

2 kommenttia artikkeliin “”..MEILLE TUOTIIN SONNI. SIITÄ TULI MEIJÄN LEHMÄN MIES JA SEN NIMEKSI PANTIIN ONNI.””
 1. avatar jomppe sanoo:

  Turhaa Arhinmäkeä solvata se on tosi jätkä kun pystyy arvottamaan tapahtumat joissa vierailee,paljon tärkeämpää on ministerin näkyä rahvaan joukossa kun jossain ööppera juhlilla jossa kaikki media kerpäset ja paskan tärkeät tapaa.Kyllä ne kiekujat saavat aina tilaa medialla mutta harrastaja kenttä vain silloin kun joku asia mene päin p……ä!!!
  Niin se edellinen Presitenttikin kävi rahvaan luona ja sai kateellisilta nimityksen muumimammasta mutta käänsi sen voitokseen vaan missä näkyy nykyinen……………………..ai niin mikä presitentti……………….

 2. avatar riitta nyqvist sanoo:

  Tervehdys jomppe!
  Presidentin tulee virkaan astuessaan luovuttaa jäsenkirjansa myös henkisesti, ainakin julkisuudessa.
  Siihen ei Halonen kyennyt, varsinkaan toisella kiekalla.
  Hän syytti mm. isohkoa osaa omaa kansaansa, vallan juovuttamana – rasisteiksi.
  Presidentti Niinistö on kyennyt viileän analyyttisesti ruotimaan esim. päättäjiemme sokeutta jakaa verovarojamme vastoin alkuperäistä EU-sopimusta – pankeille ja sijoittajille.
  Uskon, että Sale osaa olla humaltumatta vallasta jatkossakin.
  Mitä tulee Arhinmäkeen, hän on ministeri, joka edustaa myös koko kansaa.
  Tavis kansanedustaja voi huoletta osallistua vain häntä kiinnostaviin tapahtumiin,
  sensijaan ministerin pesti edellyttää jonkinsortin tasapuolisuutta.
  Olipa sitten kyseessä Musiikkitalon avajaiset, Pieru-festarit,Savonlinnan oopperajuhlat, Pirttikosken kesäteatteri, Napialan koulun kesä-tapahtumat..
  Riitta

Jätä kommentti

css.php