”LANTA JOS HAISEE, HAISKOON VAAN..”

HäSa/Mielipide, hauholainen jyväjemmari T. Maula puhuu asiaa. US/MTK:n Juha Marttila myös, ”Lihan tuotanto uhkaa loppua Suomessa.”
Oma sormeni osoittaa suomalaisen elintarviketuotannon pahimmaksi kotoperäiseksi tuholaiseksi vuosituhannen turhakkeet – viherpiipittäjät. Liekö sekin pienen citypiirin oivallus syntynyt hatsi-pöllyssä ja punkku-humalassa, jotta kannabis-viljelyä kannatetaan. Myös Urpilaisen budjetin alv&energia-verot lisäävät syömäköyhiä Suomessa. Panen vihonviimeisen toivoni hauholaiseen maatalousministeriin, josko hän voisi katkaista suomalaisen elintarviketuotannon syöksykierteen. Koskisen Jarin pitäisi myös pikapikaa oikaista outo vinouma. En suostu uskomaan, että kauppiaalle on kalliimpaa maitolitran käväisy kylmäkaapissa, kuin itse maidontuotanto. Jokainen täyspäinen näkee jo nyt, mihin suuntaan EU:n paskavesillä ruokittu tuotanto roudataan maailmanlaajuisen ruokakriisin iskettyä Tellukselle. Suomalainen puhdas vesi, laadukas elintarvike on kullanarvoinen vientituote, jos homma osataan hoitaa politiikan tahtotilalla.
Oudointa onkin tämänhetkinen unelias tilanne, hallituksessa torkutaan.
Joko omaa kriisiämme ei ymmärretä, tai siellä luullaan, jotta maalla on mukavaa, pankolla maataan ja piian kanssa heinäladossa pelitetään..
Manselainen opiskelee lakeuden murretta taas. Kikkiliivit = rintaliivit?! Mammustella = makailla. Orianmuato = työvaatteet. Polovikrekku = rakastella. Porvari = kauppias. Putuplakkari = maanviljelijä. (Otsikko Finntrio/Kyllä maalla on mukavaa)

Jätä kommentti

css.php