”KERRO KUISKATEN ”TUNTEESI” VAIN, SILLÄ KUULLA JO KAIKEN MÄ SAIN”

Flirtti v-ehdokkaiden ja viattomien äänestäjien välillä käy kuumana.
”Sydän rakkauslaulua soi” – syksyyn, mummon ryppyistä kättä koskettaen ja paappaa halaillen. Aisankannattajaksi jäämisen pelko sai kalkkiviivoilla demaritkin yhteiseen tahtotilaan hoitsukiintiöistä. ”Ainutkertaista hetket on nää, pelkkä kaipaus puheista jää.” PeSulla&Kepulla on ainutlaatuinen tilaisuus kosioretkeen, jossa imaista demarit&vihreät – kuivaksi. Entinen naapurini kertoi eilen vieneensä vihreän, virttyneen pelipaitansa roskiin, vaihtoi uudenkarheaan, sinivalkoiseen PeSuun.
Meidän äänestäjien ei tarvitse seurata PMI-lukuja, Nasdag-indexiä, ei euro-korkoja, ei osakemarkkinoiden volatiliteetteja, ei tarvitse nousta aamunkoitossa bongaamaan Aasian markkinoita, ei auringonlaskua USA:n pörssissä. Riittää tieto missä-mennään, kun vertaamme ruislimpun hintaa ennen ja jälkeen EU:n. Näin on kansa Neukussa ja Virossa tehnyt kautta aikain. Sen neuvon minulle antoi virolais-proffa v. -92. Ilmainen neuvo sinulle ehdokas, jos olet oivaltanut, miksi meillä on vain yksi suu, kaksi korvaa, olet aikas vahvoilla. ”Sumun siipi suojansa suo..”
Manselainen, Tepi & Matti vertailivat Turun ja Tampereen eroja.
Tepi, – Mitäs eroa siin ny on, asuuko Turussa vai Tampereella? Manselainen, – On siinä tietty ero, jos on kusessa tai kusella. (Lainaukset Tuomisen Jampan biisistä, Kerro kuiskaten)

Jätä kommentti

css.php