”KONSANAAN KUIN LÄMMINVERINEN, OLI YLTÄPÄÄLTÄ MUSTA HEVOINEN”

Jyssy on viime aikoina puhunut ohi suunsa. I dag hän kuittasi medialle, jotta ”normaalia poliittista elämää.” ?!
Päiväkodissa puhutaan, mitä sylki suuhun tuo. Lupasit kääkkä-hoitsu-kiintiöt budjettiin, viikon päästä kielsit, kuin Pietari. Vanha kansa, kaiken kokenut sanoo ”Ottaja antaja, kananpaskan kantaja.”
Olisit odottanut syssyyn Jyssy, kun ehdotit palkkaleikkauksia oppisopimus-koulukkailta. Ideoin oman oppisopimus-listan ministereistä, Jyssy, M.G.-R., Räsäsen Päkä, Niinistön Ville.. Wallinin oppisopimushan purettiin kesken kauden. Justiina kaulii keulille Jyssy. Soinin pitäisi löytää pika-pikaa uutta legendaa putkeen, mahkut kakkospesästä kasvaisivat. Tiesittekö ehdokkaat, jotta ”potilas” sisäistää reseptit, jos suuntaatte katseenne oikeaan kuuloelimeen, puhetta suoltaessanne. Ehdokkaan ei pidä myöskään stressata, muuten aivojen välittäjä-aineet jumittuvat closed-loopiksi. (Suljettu ajattelu) Tärkeintä on se miten myydään, kuin mitä myydään. Voittoon tähtäävä kampanja käydään kotipesän, ns. oman mukavuusalueen ulkopuolella. Manselainen, – Putin oli Niinistöllä yökylässä. Sale esitteli venettä ja upeita paikkoja Kultarannassa. Putin kuittasi aina, – On meilläkin tuollainen. Sale näytti uuden Nokian, – Kuules Vladi, tällä voit soittaa vaikka Helvettiin. Putin soitti ja Piru vastasi. Putin, – On meilläkin tuollainen. Lasku tuli, 1000€. Niinistö vieraili Moskovassa. Hän kyseli Putinilta puhelinta, jolla soittaa Pirulle. Sale kun hieman epäili, puhuiko Vladi totta. Putin osoitti tavallista lankapuhelinta, – Tuolla vaan soittelet. Homma toimi ja lasku 10 kopeekkaa. Niinistö, – Miten se on mahdollista? Putin, – Paikallispuhelu. (Otsikko Musta hevoinen/Jope Ruonansuu)

Jätä kommentti

css.php