”FERME TA QUEULE! SHUT UP! TURPA TUKKOON!

Jyssyn mahtikäskyllä suomalaisten EU-kriitikoiden sananvapaudelle on pantava piste. Perin outoa käytöstä. Saksan kansa kypsyi jo ajat sitten, nyt Suomen kansan enemmistö on suorastaan ylikypsä rahankaadosta molokin kitaan. Sydänalassa sykki Namupala Vapaavuoren, Zyssen, Sasin astuessa takavasemmalle Jyssyn tykittäessä Stubbin ja Rehnin Euro-uskonlahkon ihanuutta. Kokoomus saa kohta Suomen seksikkäimmän poliitikon veturikseen. Jan nostaa puolueen suosta, jonne Justiina sen laulaa kuntavaaleissa, jos malttaa pysyä oikeassa sävelessä. Seurasin hikarina illalla YLE:n Femmaa, jossa Ålandsbankkenin asiantuntija Stefan ? totesi rohkeasti ettei Suomi kaadu, vaikka se palaisi markkaan. On vaarallista roikkua löysässä hirressä vuositolkulla, se on jo syönyt vakautta taloudelta, myös uskoa kuluttajalta tulevaisuuteen. Asiantuntija, ”- Ei Suomi hakenut sosiaaliapua 90-luvun lamassaan.” Tack Stefan!
Ps. Kaupungin talous kuralla, mutta Pullerin pomo Hassista se ei haittaa. Hän hehkuttaa 150 000€ valtion avulle lämpönurtsiin. Unohtaen kokonaiskustannukset yli 630 000€. Onko järkee vai ei?!
Manselainen on selvittänyt tietokoneen sukupuolen. – Sen on oltava nainen. Kun minulla on tarve suurin, ei kone käynnisty. Hankin viimeisimmän version kaikilla mausteilla, ni eikös perkele, naapuri oli pannut paremmaksi. Jos haluaisin uuden koneen, vanhasta on tosi vaikea päästä eroon.
(Idea otsikkoon Youtube/Cartoons´is here)

Jätä kommentti

css.php