”NÄÄN M.G.-R. POSKELLASI KYYN ELEITÄ, POIS ARMAS VIIMEIN NYT NAAMIOSI HEITÄ”

Demari-ritarit ryntäsivät yhtenä-miehenä-nyt puolustamaan katseen kestävää ”kiusattua” peruspalvelu-ministeriään. Missä luurasivat, kun Mooses itketti alvariinsa meikitöntä, enempi meitä matalapers-mallisia maatiaisia muistuttavaa Arja Alhoa? Laanisen Timppa ei sentään mennyt sekaisin Marista, vaan muistutti blogissaan Jungneria, mistä politiikan teossa ja demokratiassa on kyse. Olen tasan samaa mieltä, ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäkööt. Hyvä poliitikko puhkuu intohimoa tehtävässään, omaa paksun nahan, sietäen kovaakin kritiikkiä. Ottakaapa naisministerit mallia Vorssan taistelevista metsoista, Minnasta ja Sirkka-Liisasta. Laaninen blogissaan, ”Kiusaamisen liittäminen poliittiseen keskusteluun on vastuutonta ja vähättelee niiden ihmisten kärsimyksiä, jotka ovat oikeasti joutuneet kiusaamisen uhreiksi koulussa ja työelämässä.” Lisään listaan vuosikausia kiusatut vanhukset löysässä hirressä. Tämä megalomaaniset mittasuhteet saanut kitinä vanhusten hoito-kiintiöistä on mitätön summa, muun rahanpolton rinnalla. Sitäpaitsi budjetti on jo päätetty, niinkuin aina. Budjetti-farssin loppuun kuuluu joku pikkusumma, josta väännetään kättä, se on maan tapa. Mummoliigani pelkää vanhenemista enemmän kuin sotaa ja kuolemaa. Yksi jos toinenkin miettii, miten päästää itsestään ilmat pihalle, jottei joutuisi ”paisuntasäiliön” pilleri-muumioksi. Urhoollisin heistä sanoi hyppäävänsä parvekkeeltaan mieluummin. Varoitin, jot ei edes leikillään semmoista suunnittele,
– Asut toisessa kerroksessa, ei siihen hyppyyn kuole, vammaudut vaan.
Manselainen, – Lampun vaihtoon tarvitaan vähintään kymmenen ministeriä.
Yksi vaihtaa lampun ja toiset sanovat, – Kyllä minäkin olisin osannut tuon tehdä.
(Otsikko Kertokaa se hänelle-biisistä/laina Timo Laanisen blogista kupattu)

Jätä kommentti

css.php