”JOS SULLE VOISIN ANTAA KAIKKEIN…MUTTA ENHÄN SITÄ TEE..”

JAA/JKR v. 2112
Kemijokivarren Kiemunkivaaran kylässä polkaisee Iisakki-äijä keinutuolinsa kiukkuiseen lentoon niin, että naavan värinen poninhäntä tekee ison ilmaveivin. Ympärillä pyöriville lapsenlapsenlapsille hän tokaisee, – Se oli siihen aikaan kun isoisoisä Tavastehuussin perimmäiseen pimeyteen toi keynesiläisen talousopin valon..
Sitä ennen EAA/EKR
Aatami Eevalle Paratiisissa – No jos mää ny kumminkin haukkaan sen palan sun huvituksestasi. Vaikka on sellainen kumma kutina, ettei siitä jatkossa tule hyvä heilumaan.
JAA/JKR
Jälkeen vedenpaisumuksen alkaa Kiljavan Opisto ja Kansan Raamattuseura kouluttaa poliittisia johtajia ja korkeita viranhaltijoita. Heidän tulee johdattaman tätä jukuripäistä ja itsekseen harhailevaa kansaa erämaan ankeudesta autuaammille metsästys- ja kalastusmaille verotettavaksi. Niinpä sikiää tuhannet ja taas tuhannet aktiivisesti haitalliset ja neutraalisti hyödyttömät ”hyttyset” täyttämään Suomen lukuisat kuntien, kaupunkien ja valtion hallintohimmelit.
Armon vuonna 2012
Arkadianmäellä Meidän Herramme oppisopimus-koulutuksessa ministeri-murkku Päivi konsultoi alvi- ja olvi-verotuksessa kärvistelevää kansaa…
Joka selviydyttyään jotenkuten imukuppi-synnytyksestä, putoaa koliikki- ja korvatulehdus-kierteeseen, päikkäristä erityisopetukseen, solahtaen sujuvasti syrjään tai pätkätyön pitkään, kapeaan putkeen. Taloudellisista- ja tuotannollisista syistä heittopussi siirtyy Kelan elätiksi odottamaan ”paisuntasäiliöön” maahanmuuttoa. Josta viimeisenä tuomiopäivänä on nouseva iankaikkiseen Paratiisiinsa.
”- Minullakaan ei ollut minkäänlaista tuntumaa vuosi sitten mihinkään näistä hallinnon aloista ja kyllä ne asiat oppii, Räsänen vakuuttaa.” (Iltalehti.fi)
(Otsikko lainattu ref. Badding/Paratiisi)

Jätä kommentti

css.php