”PAHA OOT, PAHA OOT, HUIPPUSELLAINEN” III-OSA

Rimmin maastossa pidetyn epävirallisen Hevosmiesten TT:n kokouksessa kiersi huhu, viime valtuustoseminaarissa naaraspuolinen osallistuja poltti käämit syytäen kilpasiskon niskaan kunnon kuraa. Menipä niin alta riman, että paikalla ollut urosjoukko puuttui yksipuoliseen viestintään. Kun homo sapiens panttaa negojaan yltiöpositiiviseen ilmehdintään, kasautuu naamarin taa melkoista painetta, joka saattaa purkautua itseäkin yllättäen. Mummoliigani jo maahan muuttanut jäsen kertoi työstään mielisairaanhoitajana.
– Oli melkein sääntö, ei poikkeus, että x-kaupungin naispuoliset creme de la cremet hoitoon jouduttuaan, käyttivät laitoksessamme niin rivoa kieltä, jotta sukulaiset punoittivat pelkästä häpeästä vierailukäynneillään. On helppoa kuin heinänteko olla se mukava, kaikkien kanssa toimeentuleva posetiivi poliitikko, ainakin julkisesti. Minusta poliitikon velvollisuus on ilmaista ikävätkin asiat, huom. asiat. Olimme Luokkatoverin kanssa juuri kilvan kehuneet Helteen Eskon kannanottoa avoimuutta painottaen kuntayhtiöiden palkkapolitiikkaan Mielipidepalstalla/HäSa..
Vaan äsken ällistelin VU:n jutussa kommentoivaa Martikaisen Reijoa ”Kyllä toimiva johto on palkkansa ansainnut…” !? Eipä siitä olisi huumorimiehen maine kärsinyt, jos Martikainen olisi edes läksiäisinään kritisoinut palkkapiiloa tai ”tekohengitystä.”
Ps. Mustaa valkoisella, viimeisen kerran blogeissani käsittelen Iisakin sanomisia ylipäätään.
”- Keynesin makrotaloustieteellinen ajattelu pohjautui juuri julkisen sektorin vahvaan rooliin yhteiskunnassa…
– vahvaan valtioon markkinatalouden heilahduksia tasapainottamassa. – Nykyään keynesiläisyyttä pidetään jo jokseenkin vanhentuneena ajatteluna taloustieteissä, mutta minun mielestäni Keynesin periaatteet ovat edelleen jylläävän uusliberalismin vastavoima.” (Otsikko Eddy/Paha oot. Lainaukset, 100-vuotta Sosialidemokratiaa Tervakoskella historiikki/Riitta Nyqvist)

Jätä kommentti

css.php