”JA MENNESSÄÄN HÄN SOITTAA YHÄ HUULIHARPPUAAN..”

Handen kommentti Ridelle Lexan blogissa ravisteli mielikuviani horroksestaan. Janakkalan kartalla ollessani lueskelin hauholaisen Hannu Kärpäsen politiikan valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä – tulevasta suurkunnasta. Paluumuuttoni HML ajoittui Suuruuden Ekonomian alkuun. Blogeissa matsasin mm. Kärpäsen ja Ilkkalan kanssa, puolustellen kiivaasti poliittista pikajunaa, joka alkoi jättää kyytiin pyrkivät asemalle odottamaan. Aloin kuulla alueemme asukkaiden arjen mustaa puolta, jota hallitsematon muutos sikisi. Lähipalvelut katosivat, toimivia yksiköitä ajettiin alas, kyyditykset kiihtyivät. TILTUN visa vinkui.. Raatihuoneen Hanuripartion konserttikiertuella jammailtiin keskenään – lippunsa lunastanut katsomo unohtui. Kaaoksen keskelle syntyi Pro Hämeenlinna, poliittisen ekumenian osoitus. Listat on jätetty klo 16.00, toivotan teille onnea!
Ps. Hande, pientä säätöä, äänestäjän mielikuvaa pelkkänä jyväjemmari-puolueena pitää kaventaa oikeaan potenssiin. Paikallisissa Vassari-naisissa on munaa ilman Arhinmäkeäkin. Teikku, Kristillisten via dolorosa on levinnyt sisäänlämpiävän ministerin ansiosta, ota Sari E. matkakumppaniksi. Varoituksen sana Pro, valitettavan usein hyvä tarina voittaa totuuden. Manselainen on aina vaalien alla tutun skeptinen, – Mitä yhteistä on siemensyöksyllä ja poliitikolla? Vain yksi täyttää tehtävänsä. (Otsikko The Lone Ranger)

Jätä kommentti

css.php